Om mig

Foto-Snedkeriet

Hobbyfotograf/Horsens

Om mig og min hobby

Hej, jeg er


Tina Snedker


Jeg er hobbyfotograf med base i Horsens/Danmark.Mine fotos tager jeg med mit Nikon 5200 D kamera. Jeg er en del ude i naturen og finder mange af mine motiver der. Smukke blomster, spændende insekter, fugle og meget andet.


Portrætfotografering er mit nyeste område. Det vil jeg gerne blive rigtig god til, og søger derfor altid modeller jeg kan øve mig på. Jeg arbejder uden studie, da jeg føler, at billederne bliver mere ægte ude i "det virkelige liv". Kontakt mig, hvis du ønsker at prøve dig selv af som model. Hvis I er en sportsforening, rollespilsgruppe, hundetrænerteam -  ja faktisk hvad som helst, kunne det også være spændende at fotografere jer. Alt arbejde vil være TFP arbejde. (Time for pictures, altså der vil ikke være nogle penge mellem os).

Jeg skal øve mig, så hvis du har lyst til at få taget gratis billeder, så er det en mulighed. Du kan være model, en forening, der mangler noget til hjemmesiden, en nystartet iværksætter, der ikke har et stort budget. Kort sagt, mangler du fotos;


Så lad os lave noget fedt sammen

Mit portofolio


Består af forskellige billedgallerier. De er inddelt efter kategori, så du kan surfe rundt blandt de emner der interesserer dig mest. Hvis du ser nogle billeder, du gerne vil have, vil det være muligt at købe dem af mig. Enten som jpeg-fil, på almindeligt fotoprint eller sat på lærred. Skriv ved interesse, der vil det også blive oplyst hvilke størrelse billeder jeg kan levere. Portrætbilleder sælges kun såfremt det er aftalt med modellen.


Foto-Snedkeriet

Hobbyfotograf / Horsens, Danmark

Mobil: 2236 2261

Email: tina@fotosnedkeriet.dk